Cor van Vliet

Hieronder tref je meer informatie aan over mijn achtergrond, mijn werkervaring en mijn opleidingen als coach en trainer.

.

Ik ben Cor van Vliet en woon in Berkel en Rodenrijs, waar ik mijn praktijkruimte heb. Ik ga graag op de fiets er op uit om te genieten van de natuur en de omgeving. Mensen en andere en nieuwe culturen hebben altijd mijn interesse gehad en ook tijdens mijn vakantie kom hier graag mee in aanraking. Er op uit trekken, culinair, cultuur, en natuur zijn voor mij synoniemen voor ontspanning, genieten en vrijheid.

Mijn brede werkervaring heb ik opgedaan in diverse functies bij vooraanstaande bedrijven en projecten binnen bouwend Nederland; een branche waarin mensen met elkaar tot topprestaties komen. Kenmerkend hierin is de samenwerking tussen mensen en de diversiteit aan teams. In de loop van de tijd is, mede door deze ervaring, mijn aandacht steeds meer gegaan naar de mens, die voor mij hierin centraal staat. En dan vooral het gedrag wat ze, bewust of onbewust, laten zien. Steeds meer mensen ervaren stress door een alsmaar toenemende werkdruk. Het is mijn drijfveer mensen te helpen en daarbij deze stress te verminderen, een burn-out voor te zijn, of hen te ondersteunen in hun herstel.

Energie en inspiratie krijg ik van deze begeleiding en coaching. Als coach kom ik graag tot de kern, ben ik oplossingsgericht en denk in kansen en mogelijkheden. Ik kijk vooruit, ben flexibel en pragmatisch en maak dingen graag zichtbaar en concreet. Heldere doelstellingen vaststellen en verwachtingen uitspreken en horen daarbijMijn passie is het ontdekken wat de mens drijft en tegenhoudt om van haar talenten en competenties volledig in te zetten. Te vaak zie ik bij mensen dat zij hun capaciteiten en mogelijkheden niet of niet volledig benutten.

Ik ben van mening dat ieder mens in staat is om van alles te leren en te bereiken, mits je bereid bent om in actie te komen. Plaats vraagtekens bij je eigen gedrag, je overtuigingen en je zelfbeeld, en ga aan de slag om te groeien. Je bent in staat om het verleden achter je laten, nieuwe en gezonde keuzes te maken en je leven in te richten zoals jij dit wilt. Dat is vrijheid!

Nadat ik een persoonlijk coaching traject heb gevolgd, heb ik de opleiding tot NLP Practitioner en Master gevolgd. Na afronding hiervan, heb ik de opleiding tot Journey Practitioner (Brandon Bays) volbracht en ben ik geaccrediteerd Practitioner. Naast het geven en begeleiden van sessies ben ik ook trainer tijdens haar seminars. Tevens heb ik ook de opleiding tot doorbraakcoach succesvol afgerond. Dit zet ik in wanneer ik cliënten begeleid bij persoonlijke ontwikkeling, bij het coachen van mensen in hun werk en bij mensen met stress en burn-out klachten. Tevens heb ik me aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor coaches en ben ik NOBCO-EMCC geaccrediteerd coach.

De feedback die mijn cliënten mij geven, is dat ik integer ben, goed voorbereid en een persoonlijke en open benadering heb. Ze vinden mijn begeleiding professioneel en warm. Een fijne gesprekspartner die rust uitstraalt, betrokken is bij de cliënt en geen oordeel heeft.  Daarnaast wordt mijn pragmatische en duidelijke aanpak gewaardeerd.

Naast mijn eigen praktijk, werk ik ook nauw samen met collega’s en bedrijven in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek in mijn praktijk, of online via Zoom of Skype, bespreken we welke stap jij wilt realiseren; dat is je coachvraag. Daarna bepalen we wat voor jouw de meest effectieve aanpak is en kunnen we starten met het traject. Binnen 2 tot 3 maanden komen we tot een duurzaam en blijvend resultaat.

 

Maak een vrijblijvende afspraak of stel een vraag

enCore Coaching en Advies
W.G. van de Hulstsingel 39
2652 GL Berkel en Rodenrijs

C.A. (Cor) van Vliet
Email: info@encorecoaching.nl
Telefoon: 06 4623 2001

enCore Coaching en Advies heeft samenwerkings-verbanden met coachpraktijken in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

Mijn privacyverklaring in het kader van de AVG en mijn Algemene voorwaarden, stuur ik je op verzoek, graag toe.

Website: Studio Stoute, Frank Stoute

Foto's: Memories by Mies, Michelle van Overdam