Wat anderen zeggen over Cor

Hieronder tref je de ervaringen aan van cliënten en opdrachtgevers van enCore Coaching en Advies.

.

Désirée Sitskoorn | Bureaumanager Executive Secretaries

Geveld door een burn-out ben ik bijna een jaar gecoacht door Cor. Het was heel fijn dat ik, tijdens de naweeën van corona, meteen bij hem terecht kon. Deze snelle start gaf mij structuur en handvatten om uit de brij in mijn hoofd te komen.  Ik zag gelukkig vrij snel in dat ik zelf ‘aan de bak’ moest. Maar daar had ik wel hulp bij nodig.
Al jaren was ik druk met (de zorg voor) anderen, maar nu had ik zelf hulp nodig. Met vragen als: wie ben ik, waar sta ik en waar wil ik naartoe? En wat moet je doen/laten om daar te komen? Het was geen makkelijke weg maar Cor pakte mij stevig aan als dat nodig was. Was blij met mij als de opwaartse lijn erin kwam. Maar ving mij ook weer op bij terugval. Met als eindresultaat rust in mijn hart en hoofd. En dan komt de energie vanzelf terug. Dus Cor, nogmaals (= enCore) bedankt voor jouw coaching en prettige begeleiding! Mijn gezin en collega’s zijn blij dat ik er ‘weer’ ben. Gelukkig komt na regen altijd weer zonneschijn…

Michael Wiegel | Verkeersleider

Een innerlijke of helende reis is een bijzondere ervaring die ik iedereen kan aanraden. Bij mij zaten er al twee decennia emoties vast die ik tijdens deze reis kon laten gaan. Wat het opleverde is rust, vergeving, zelfvertrouwen en dankbaarheid. Mijn gehoor was jarenlang sterk verminderd en kwam in de weken na de reis weer terug tot 80% van het normale niveau en de hernia die ik had verdween als sneeuw voor de zon. De ruimte waarin Cor je ontvangt is erg prettig ingericht, je voelt je meteen op je gemak. De begeleiding door Cor is kalm, open en geruststellend. Een reis kan spannend zijn en Cor neemt die spanning met zijn rustige uitstraling al snel bij je weg. Hij neemt alle tijd voor je en de nazorg (meerdere telefoontjes in de periode na de reis) toont zijn betrokkenheid en commitment. Ik zou Cor absoluut aanbevelen en ga in de toekomst zeker vaker op reis.

Carola Verschoor | Bedrijfsadviseur

Ik wilde graag inzien hoe ik meer kon kiezen voor mezelf op basis van mijn inzichten ipv door opgelegde regels, het belang van anderen, enz.  Het resultaat is dat ik lichtheid ervaar in hoe ik naar dingen kijk, meer compassie naar anderen en naar mezelf toe. Inzicht! Ik vond de aanpak fantastisch en zeker een aanrader. Fascinerend. Hoeveel wijsheid er in ons schuilt en hoe weinig we ermee doen! Cor neemt de tijd om te kaderen, je op je gemak te stellen en vooraf te luisteren. Hierbij vielen mij op de persoonlijke en open, zachte benadering, het geduld en de aandacht. Ik vond het allemaal best wel top en zou Cor zeker aanbevelen bij anderen.

Iris Willems | Adviseur gemeente

Na afloop van de sessie voelde ik me een stuk steviger in mijn schoenen staan. Daarnaast was ik ook een stuk zelfverzekerder. De gebruikte methode voelt heel erg veilig. Ik zou het anderen zeker aanraden dit ook een keer te doen. Ik zou dit zeker nog eens willen doen, er ligt zo veel in het lichaam opgeslagen. De begeleiding was erg goed. Cor heeft een zeer rustige en fijne stem en gaf me een veilig gevoel. Ik zou Cor zeker aanbevelen bij anderen. Ga zo door en veel succes!

Mandy Jansen | Medewerker Personeelszaken

Ik wilde werken aan mijn onzekerheid. Het thema was aan mezelf werken, en acceptatie en waardering voor wat er is. Hierbij ben ik tegen wat pijnlijke blokkades opgelopen en vastgeroeste emoties. Het resultaat is een opgeruimd gevoel  in mijn hoofd en in mijn lichaam. Ik vond de aanpak heel bijzonder en krachtig. De begeleiding en de nazorg waren helemaal goed. Cor is opmerkzaam en betrokken en ik werd heel goed op mijn gemak gesteld, alles was bespreekbaar en daar werd ook de tijd voor genomen. Ik zou Cor zeker aanbevelen, hij is rustig, serieus en betrouwbaar en weet heel goed waar hij het over heeft en waar hij mee bezig is.

Gemmie Krommenhoek | Leerkracht

Ik heb een traject gevolgd om te kunnen omgaan met voor mij lastige situaties. Ik miste het inzicht in mijn handelen en het vertrouwen dat ik dit aan zou kunnen.  Ik was op zoek naar een manier die bij mij paste. Ik wilde mijn patroon van weglopen doorbreken. Door het proces met Cor te doorlopen merkte ik dat het weglopen mij ontzettend veel energie kostte en me uiteindelijk niets opleverde. Met deze bewustwording ben ik het traject ingegaan.   Ik heb nu weer rust en vrolijkheid in mijn leven en het heeft mijn leven verrijkt. Het gevolgde traject heeft mij in laten zien hoe en waarom ik mijn vermijdingsstrategie inzet. Vanuit dat vertrekpunt heb ik door de oefeningen en begeleiding het lef gehad dit patroon te doorbreken. Ik gun iedereen deze mooie ervaring en voel nog steeds de energie. De begeleiding is uitermate professioneel. Niet zweverig, er werd goed naar mij geluisterd en ingespeeld op wat er op dat moment voor mij belangrijk was. Ik voelde me veilig en kon daardoor de oefeningen goed en rustig doen. Cor geeft veel achtergrond informatie en ik zou hem absoluut aanbevelen.

Cobi van Klaveren | Beleidsmedewerker

Ik wilde meer rust ervaren en werken aan een onprettig gevoel van ‘niet in verbinding zijn’. Het heeft me uiteindelijk rust en een opgeruimd gevoel opgeleverd. Ik vond de sessie heel prettig en raad dit zeker ook anderen aan. Ik vond de begeleiding door Cor betrokken en professioneel en zou hem zeker aanbevelen bij anderen.

Angelic de Jong-Vermaas | Beleidsmedewerker en Coach

Er was altijd een verlangen naar het er varen van meer rust en vrijheid en wilde dit bereiken door het ervaren van een helende reis. De sessie heeft me meer ontspannenheid opgeleverd. Het is een mooie manier om innerlijke heling te bewerkstelligen. De begeleiding was goed voorbereid en heb ik als positief ervaren.

Marianne van der Lee | Manager Tandartspraktijk

Na een van te voren zorgvuldig uitgestippeld (flexibel) traject sta ik nu weer sterk in mijn schoenen. Ik ben er nog niet maar Cor heeft mij de tools en zelfverzekerdheid gegeven waardoor ik weet dat ik het vanaf nu weer zelf kan. Iedere sessie gaf hij mij weer nieuwe inzichten waarmee ik aan de slag kon. Het schriftje dat ik van hem kreeg vulde ik dagelijks met opdrachten, gevoelens en gedachtes. Dit ga ik zeker volhouden! Mocht het nodig zijn dan kan ik altijd op hem terug vallen. Dit geeft een fijn gevoel! Ik kwam huilend, breekbaar en uitzichtloos binnen en vertrok na 4 maanden blij, zelfverzekerd en met zin in de toekomst!
Dank je wel Cor!

Marcel Kars | Coach

Wat er bij mij speelde was mijn relatie tot mijn moeder, het niet voldoende in mijn mannelijke energie staan en wat daar verder mee te maken had. Mijn reis cq onderzoek is nog niet afgelopen maar is door deze ervaring in rustiger vaarwater gekomen door het accepteren wat er gebeurd is. Dit helpt weer om met een andere kijk naar een oplossing, antwoord danwel helder beeld te kunnen komen. De begeleiding tijdens maar ook de interesse in de nazorg ervaar ik als zeer positief.

Ilja van der Meijden | Kindercoach

Waar ik mee aan de slag wilde is het feit dat ik het zo lastig nog vind om te zeggen wat goed is voor mij. Ik vrees een ander daarmee te kwetsen, maar als ik het niet doe, ik mezelf juist te kort doe. En tegelijk wel heel boos word op mezelf als ik aan mezelf voorbij ga. Het heeft me inzicht gegeven in waar deze emotie vandaan komt. Zichtbaar welk patroon daar aan ten grondslag lag. Het heeft me meer rust en ruimte gegeven om voor mezelf te kiezen en veel minder (lang) boos te blijven. Ik raad Cor zeker aan, zijn kennis en kundige begeleiding zijn zeker van belang. In alle rust werd je door het proces heen geleid en alles uitgelegd. De begeleiding was professioneel en warm, alles mocht er zijn. Ook de nazorg is zorgvuldig en prettig gegaan. Ik zou Cor zeker aanbevelen bij anderen. Naast de sessie zelf, heb je duidelijk ook zorg besteed aan alles eromheen, zoals praktijk ruimte en sfeer. Dat was fijn.

Secretaresse

Mijn thema was dat ik me niet zo snel uit het veld laat slaan door zaken die niet persoonlijk waren. Het heeft me innerlijke rust opgeleverd. Ik vond de methode bijzonder en ook mijn beleving erbij. Ik zou het een ander zeker aanraden, de staat van ontspanning waarin ik verkeerde was heel bijzonder. De nazorg was top! Ik kan Cor zeker aanbevelen.

(Business) Proces controller

Ik wilde meer in mijn eigen kracht komen te staan: meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Na afloop voel ik mijzelf sterker in mijn schoenen staan. Daarnaast voel ik ook een soort kalmte en rust in mijn hoofd. Ook bemerk ik nu eerder wanneer ik in de stress modus aan het schieten ben en het lukt me nu beter dan ooit, om dan toch weer de rust te vinden. Ik was zelf erg nieuwsgierig en heb het enorm positief ervaren en zou het een ander zeker aanraden. Ik heb gemerkt dat het bij mij allemaal even moest landen en dat de uitwerking weken daarna nog doorwerkt. De begeleiding was helemaal goed, fijn dat er na de sessie nog contact is met de begeleider.

Bedrijfskundige

Ik wilde er aan werken om mijn emoties beter onder controle krijgen en meer innerlijke rust ervaren. Het resultaat is dat ik rust ervaar en me vrijer voel dan voorheen. Ook lijk ik minder snel last te hebben van bepaalde emoties dan voorheen. Het was een bijzondere ervaring, en zou het anderen zeker aanraden. Ik vond voorbereiding, de begeleiding tijdens sessie en de nazorg prima. Kan niet beter wensen. Ik kan Cor zeker aanbevelen, hij is een fijne gesprekspartner en straalt veel rust uit. Blijf hiermee doorgaan, ook zoals je het doet.

Management assistente

Mijn hele leven ervaar ik een te groot verantwoordelijkheidsgevoel naar mensen in mijn directe omgeving. Dit gevoel belemmert mij om vanuit volledige liefde voor mezelf beslissingen te nemen. Ik heb meer inzicht gekregen in de diepgewortelde problematiek rondom de oorzaak ervan waardoor ik nu meer begrip en respect heb voor mezelf. Cor heeft het vermogen om je op een heel rustige en respectvolle manier op je gemak te stellen. De begeleiding na de reis heb ik als zeer fijn en leerzaam ervaren. Cor voelt heel goed aan op welke manier hij je mag begeleiden; een aanrader voor mensen die hiermee kennis willen maken.

Werk adviseur

Ik wilde werken aan de angst om voor mening uit te komen. Het resultaat is dat ik niet meer alleen een mening kan vormen, maar deze ook publiek maken aan mijn leidinggevende. Ik vind de helende reis een  mooie methode om aan jezelf te werken. Ik zou het zeker aan een ander aanraden. De begeleiding en de nazorg vond ik heel goed. Ik zou Cor zeker aanbevelen.

Trainer/coach

Ik wilde onderzoeken waar mijn eeuwige vermoeidheid vandaan kwam. En ik wilde meer mijn eigen plek innemen. Na de sessie ervaar ik rust, heel veel rust. Ik accepteer dingen die ik voorheen niet accepteerde wat me veel energie kostte. Ik durf veel meer mijn plek in te nemen. Als iets niet gaat zoals ik in gedachten had dan anticipeer ik daarop. Ik vond de begeleiding erg prettig. Het werkt voor mij goed omdat ik gemakkelijk beelden zie dus bij elke suggestie die je deed, ik zou het een ander zeker aanraden om het te doen. Goeie en zorgvuldige begeleiding en vooraf goed uitgelegd wat me te wachten stond, ook erna. Ik zou Cor zeker aanbevelen. Hij straalt een rustige energie uit en stelt mij op mijn gemak. Dat is fijn.