Verder na stress en burn-out

 

Moeiteloos en ontspannen weer genieten van het leven, innerlijke rust ervaren en met plezier en vernieuwde energie weer aan het werk gaan, dat is jouw voortuitzicht.

Steeds meer mensen ervaren stress door een alsmaar toenemende werkdruk. Het is mijn drijfveer jou te helpen en deze stress te verminderen, een burn-out voor te zijn, of je te ondersteunen in je herstel. Naast deze hoge werkdruk is bewust en onbewust gedrag een belangrijke oorzaak van deze stress en burn-out klachten.

Ik onderzoek de vragen en onderwerpen die jij hebt, op het gebied van wat jij denkt, voelt en doet. We zullen altijd de diepte ingaan naar de onderliggende oorzaken. Ik kijk naar het geheel van gedrag – gevoel – gedachten, deze beïnvloeden elkaar wederzijds en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik kies ervoor om het probleem bij de bron aan te pakken zodat de veranderingen direct en blijvend zijn.

Dit is een diepgaand en duurzaam veranderingsproces van vier bewust gekozen fasen van verandering. Van leven vanuit je vaste patronen naar leven vanuit vrijheid.  Deze vier fasen van transformatie zijn:

Fase 1: Bewustwording
Je herkent jouw bewust en onbewust gedrag en de motivatie die je daarbij hebt en ook de mogelijke weerstand daartegen. Ook wordt je bewust van de invloed hiervan op jou en de ongewenste kosten en gevolgen daarvan.

Fase 2: Contact met jezelf 
Je wordt je nog bewuster van je gedrag, de motivatie daarbij en de invloed hiervan op jou. Hiermee ga je bewust kiezen en je eigen (wereld)beeld herzien. Je gaat weer leren vrijheid te ervaren.

Fase 3: Zelf kiezen en sturen
Je bent je niet langer onbewust van je gedrag en je motivatie en wordt je bewust van de gevolgen hiervan. Hierdoor kun je zelf andere en nieuwe keuzes maken, en je toekomst bewust vormgeven.

Fase 4: Leven vanuit vrijheid 
Je verankert en verdiept nieuwe patronen in denken, voelen en doen in jouw leven, om te leven vanuit vrijheid!

Bij iedere stap of fase zijn er opdrachten en oefeningen om mee aan de slag te gaan en zelf de theorie in de praktijk toe te passen en hier kennis en ervaring mee op te doen. Na iedere stap of fase is er een tussentijdse evaluatie om te checken of je traject overeenkomstig je coachvraag verloopt.

Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen voor een gratis kennismakings- en/of intake-gesprek. Dit kan bij mij in de praktijk, of bijvoorbeeld via Zoom of Skype. In dit gesprek bespreken we welke verandering jij wilt realiseren, geef ik je graag meer informatie en kunnen we samen bepalen, welke aanpak het beste past bij de door jou gewenste transformatie.

Maak een vrijblijvende afspraak of stel een vraag

enCore Coaching en Advies
W.G. van de Hulstsingel 39
2652 GL Berkel en Rodenrijs

C.A. (Cor) van Vliet
Email: info@encorecoaching.nl
Telefoon: 06 4623 2001

enCore Coaching en Advies heeft samenwerkings-verbanden met coachpraktijken in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

Mijn privacyverklaring in het kader van de AVG en mijn Algemene voorwaarden, stuur ik je op verzoek, graag toe.

Website: Studio Stoute, Frank Stoute

Foto's: Memories by Mies, Michelle van Overdam